KONSTITUERING

KONSTITUERING

KOLDING = KULTUR, KANT & KARISMA: Så er kasketterne fordelt i Venstre banden og jeg har vundet kulturudvalget (eller det har vundet mig). Jeg glæder mig for vildt til at udforske, udfordre og udfolde kulturens potentiale.

KULTUREN er dét der binder os sammen i foreninger, aktiviteter og giver os fælles oplevelser. Prøv at forestille dig en uge uden kultur. Ingen musik i radioen og nul koncerter. Alle aktiviteter i foreningerne er lukket og slukket… og det er fjernsynet også. Du kan helller ikke læse en bog eller gå i biografen. Nul bibliotek, teater, streetart …

KULTUREN er det vi snakker om på jobbet, det vi mødes om, det vi glæder os til og det vi har minder om. Kulturen kan mere end “bare” underholde. Det er dén der skaber livet og pulsen samfundet – og uden den er vi allesammen meget fattigere.

KULTUREN kan nemlig meget mere end den bliver “beskyldt for” og den løfte meget mere i vores samfund end “man lige går og tror”.

Jeg er klar til at give kulturen et ordentlig kickspark og lade den folde sig ud, snige sig ind i alle de andre udvalg, tænke både det store, det seje, det skæve … og vi har allerede trukket i arbejdstøjet. Følg med her på kanalen og ude i verden nær dig.

KULTUREN KAN!