BESTYRELSE

Jeg er engageret i en række bestyrelser og tillidshverv – alle valgt med omhu indenfor det jeg brænder for og der hvor jeg føler, at jeg kan gøre en forskel med min energi og erfaring.

Mungo Park
Jeg er formand for vores lokale markante teater Mungo Park Kolding. Jeg tror, at det er vigtigt at vi tør satse på kultur i særklasse både som en dels af Koldings tiltrækningsstrategi og dels som et kulturelt lokomotiv for kunst, design og kultur i Kolding.
>> Mungoparkkolding

Trapholt
Er et af de kulturelle flagsskibe i Kolding, der formår at skabe provokerende, involverende, reflekterende, aktualiserende kunstudstillinger i højeste kvalitet.
Jeg mener, at kunsten er med til at rykke vores billeder af verden og os selv – og stille spørgsmål, sætte spejl op foran os og sparke til vores forestillinger.
>> Trapholt

Koldinghus
Det gamle kongeslot der knejser i midten af Kolding byder på både storslået arkitektur, det giver historisk vingesus og det serverer spændende særudstillinger.
Det er helt unik at vi har sådan en perle i Kolding og det skal vi have endnu mere ud over rampen – og sætte nye standarder for formidling!
>> Koldinghus

Designskolen
Design er fremtiden og hver gang jeg møder nogle af de spændende løsninger tryller med på designskolen, så tænker jeg bare “det skal vi have mere af nuuuuu” Det er uddannelse i verdensklasse. Og det skal vi holde fast på som en spydspids i vores designsatsning – men også åbne op og inspirere andre til meget mere…
>> Designskolen Kolding

Geografisk Have
Geografisk have er en af vores lokale fyrtårne – en helt unik have med planter og træer fra hele verden. Men den har potentiale til meget mere.  Vi har derfor omdannet den fra Kommunal til selvejende og er i sving med masterplan for fremtiden incl. Aksel Olsens (grundlæggerens) hus.
>>Geografisk Have

Engelsholm Højskole
Kunst, kant, kreativitet… og verdens smukkeste sted. Jeg elsker Engelsholm Højskole og er beæret over at blive bedt om at være med i deres bestyrelse. Kreativitet er fremtiden.
>>Engelsholm

Tryghedsgruppen
Jeg er med i Tryghedsgruppens repræsentantskab – der bla. er med til at donere penge via Trygfonden til formål, der skaber sundhed, sikkerhed og tryghed.
>>Tryghedsgruppen

 

Derudover sidder jeg med i forskellige advisoryboards og er mentor for en række iværksættere.