Flere og bedre iværksættere

Flere og bedre iværksættere

Iværksætteri er vigtigt. Men det er mindst lige så vigtigt at fokusere og målrette kræfterne, så de spirende ideer til at blive til bundlinje. Vi har derfor netop lanceret en ny iværksætterstrategi og slagplan i Kolding, så flere kommer godt fra start.

Iværksætteri har mange faser fra ide til faktura, fra ideen-holder-fasen til vækst og skabelse af flere arbejdspladser. Den nye slagplan sikrer, at vi har hjælp til alle faser af iværksætteriet fra idesparring til go-to-market – hvor vi tidligere havde overvægt af tilbud til startfasen.Den fokuserer også på at øge samarbejdet med private aktører, og derfor har vi solgt House of Innovation til et par seje iværksættere. Man har kortlagt de mange kontorfællesskaber rundt i hele kommunen og henviser iværksættere og nye virksomheder til disse. Man spiller med når fx Tobbers har skabt et skønt iværksættermiljø.

Man har også øget samarbejdet på tværs af kommunerne i Trekantområdet, så vi kan skabe endnu mere synergi. Vi arbejder intensivt med at få iværksætteri i skolerne.

Vi ønsker en stærk og sund iværksætterkultur i Kolding Kommune. Den nye slagplan er et godt skridt på vejen til endnu bedre iværksætteri i fremtiden. Det er vejen til flere vækst iværksættere og flere arbejdspladser i fremtiden.