Kolding skal lyse endnu mere op

Kolding skal lyse endnu mere op

Kolding Light Festival er et lysende eksempel på hvordan vi sætter Kolding på kortet, skaber oplevelser i City og skaber aktiv kultur i gaden. Det er en rigtig idé og en populær succes.

Vi skal turde satse og tænke større – ellers bliver vi overhalet indenom – og det er størrelsen (og kvaliteten) der tæller. Lys kan rigtig meget både som midlertidige værker eller som blivende lysende kunstværker i bybilledet.

Men det kræver vi samler kræfter, kroner og krav.

Vi skal turde sætte KRAV om at tænke lys ind fra nybyggeri til springvand i Slotssøen fra vejbelysning til lysende kunstværker.

Vi skal samle KRÆFTERNE og sætte flere lokale lysende talenter i spotlightet fra dansere til musikskolen og fx lave Light Lounge og lys med leg for børn i Nicolai

Vi skal sætte KRONER af i de kommende år. Men det behøver ikke koste kassen – hvis vi tænker synlighed, synergi og samarbejde og tænker det ind i alt hvad vi gør i forvejen eller er på vej til at gøre i fremtiden.

Vi skal sætte spot på Kolding – og det gør vi ved at skabe synlighed, sammenhæng og samarbejde på tværs af alt. Lad os tænde lys og få Kolding Light Festival til for alvor til at blive et fyrtårn.