Et kultur-knald år

Et kultur-knald år

Det er skønt, når ens vilde ideer bliver til virkelighed. Trekantområdets Kultur-knald-år er en af dem. Jeg brænder for Kulturen og for at få mere synergi og samarbejde i Trekantområdet = win win win.

Trekantområdet ér en KulturMetropol. Der sker helt vildt meget og vi har et mangfoldigt kulturliv i området året rundt. Derfor foreslog jeg på en strategiworkshop for kulturområdet i 2014, at vi skulle pulje det hele sammen og brande det som ét “kultur-knald-år” hvor vi viser, at der hver dag året rundt sker noget spændende i vores område – og få dét til at være et af fyrtårnene – istedet for at fokusere på at skulle opfinde noget nyt, stort, dyrt…. Et enkelt greb – at tage alt det vi har og pulje det til et kæmpe sammenskuds-tag-selv-bords-gilde for alt og alle.

Nu bliver det virkelighed i 2016. Alle de 6 kommuner i Trekantområdet har nikket til ideen og der er arbejdsgrupper igang med at koodinere og planlægge. Derfor kan vi jo godt tænke stort vildt nyt… men en god base med godt etableret samarbejde med alt det vi har er en fantastisk platform til de næste kvantespring.

Så kan det godt være at arbejdstitlen “kultur-knald-år” ændres undervejs :). Som flere har sagt er det jo sådan et rigtigt “merete-ord”… og jeg er mega stolt over at dette her også ér en helt ægte Merete-ide!