PRIVAT

Når jeg ikke er i gang med min virksomhed, politik og mine mange projekter, er jeg mor til 5 skønne unger og nyder at have tid til familien samt elsker indretning, madlavning og udelivet. Jeg elsker kreativitet, kunst og kultur – og at blive rørt i teateret eller blive udfordret på kunstmuseet og elsker også selv at være udøvende fx i projekt Samlingstanken på Skamlingsbanken.


Fritid
Hvis tiden giver mulighed for at læse andet end faglitteratur, så nyder jeg at læse kriminalromaner i rå mængder eller f.eks. Helle Helles besynderlige universer.
Musikalsk har jeg altid noget i ørerne når jeg arbejder. Jeg har en alsidig smag og lytter til alt fra Ballader, Beatles og Birdy krydret med alt fra musical til rå rock.
Jeg (forsøger) at holde mig i form med bl.a. løbeture.

Fakta om mig
Jeg er født 7. august 1970 i Spentrup nord for Randers, som datter af selvstændig Ole Due Larsen og laborant Hanne Larsen.
Er gift med Jørgen Paarup og sammen har vi 5 skønne unikke og udfordrende unger. (og lidt hunde, heste, hamstre…)

Jeg er uddannet grafisk designer og har siden taget en HD i afsætning, læst kommunikation på journalisthøjskolen, taget ledelseskurser fra bla. Insead og har suget til mig at alle umulige og mulige kreative kurser og efteruddannelser. Så jeg har en alsidig blanding af merkantile og kreative fag med i rygsækken.

Kig med bag facaden i “slowsnak med Viking” eller  “På hat med Henning