PROFF

Jeg er iværksætter, igangsætter, innovatør, ideskaber og ildsjæl. Og ja, jeg er en med mange jern i ilden – fordi jeg trives med at gøre en forskel og fordi jeg ikke kan lade være.

Den HØJRE hjernehalvdel – den kreative side
Jeg er uddannet på reklamebureau – som ad’er / grafisk designer og tekstforfatter. Har gennem mange år været fascineret af at arbejde med kreative processer og værktøj – og udforske, udfolde og udfordre teorier og praksis omkring kreativitet. Holder foredrag, underviser, designer og faciliterer kreative processer.

Den VENSTRE hjernehalvdel – den kantede side
Jeg har læst HD i afsætning og taget en lang række efteruddannelser indenfor strategi, innovation, kommunikation, oplevelsesøkonomi og forandringsledelse.

IVÆRKSÆTTER OG IDESKABER
Jeg er iværksætter og startede kommunikations- og kreativitetsbureauet ImageConsult for 10 år siden, der skaber konkurrencekraft via marketing+ salgskraft + kreativitetskrudt.
Er Kreativitetsminister i Kreativitetsministeriet, der arbejder med at udforske, udfordre og udfolde kreativitet via spil, kick off, undervisning, rum og rammer, koncepter…

BESTYRELSER
Jeg sidder med i en række bestyrelser og advisoryboards, hvor jeg ofte har kasketten på som den nysgerrige nytænker, der får sat krudt i det ofte traditionelle bestyrelses- og strategiarbejde. Se mere her >>